Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Wat doet Fysio Geerdink in Brunssum?

Fysio Geerdink is een fysiocentrum van alleen gespecialiseerde en gecertificeerde fysiotherapeuten, gelegen te Brunssum. Fysio is een vorm van therapie die klachten in het boven- of onderlichaam. Een indeling over waar u klachten heeft bestaat uit:

Deze indeling is gemaakt, omdat een klacht vaak doorstraalt of verband houdt met een ander lichaamsgedeelte. Hierom is het belangrijk dat er goed onderzocht wordt, waar het probleem echt vandaan komt.

Waarom Fysio Geerdink in Brunssum?

In ons fysiocentrum in Brunssum zijn alleen specialisten in dienst. Deze fysio specialisten maken het mogelijk, dat u bij ons voor nagenoeg al uw klachten bij ons kunt aankloppen. Wij bieden namelijk een scala aan verschillende therapiën die veel praktijken niet kunnen bieden. Hierdoor optimaliseren we onze persoonlijke begeleiding. Zodra u een nieuwe afspraak zou moeten maken, omdat u last heeft van een nieuwe/andere klacht. Dan is het zeer gewenst dat de uw therapeut weet, wat de oude situatie was en hier dus tijdens de fysio rekening mee kan houden. Op basis hiervan zal het onderzoek waarschijnlijk vlotter en gemakkelijker verlopen en kunnen we gelijk aan de slag om dit te gaan verhelpen. Tevens is het gemakkelijk, want je kunt gewoon bij het fysio centrum van Brunssum kunt blijven.

Wat is de werkwijze van Fysio Geerdink in Brunssum?

De werkwijze van fysio Geerdink in Brunssum is een doorelkaarlopend stappenplan. Zo wordt er natuurlijk eerst onderzocht, waar de klacht vandaan komt, om deze vervolgens met de fysio te behandelen. Tijdens en na afloop van de fysio behandelingen, wordt er ook gefocust om dergelijke klachten te voorkomen. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de houding. Het doel hiervan is dat de patiënt uiteindelijk onbewust een goede houding aanleert.