Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Wat is Fysiotherapie van Geerdink in Landgraaf?

De fysiotherapie van Geerdink in Landgraaf behandelt alle klachten die betrekking heeft op het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat is het orgaansysteem waardoor de mens zich kan voortbewegen. De fysiotherapie richt zich op zowel het passieve- (skelet, bindweefsel etc.) als het actieve bewegingsapparaat(spieren). De fysiotherapie Geerdink in Landgraaf behandelen veel voorkomende klachten zoals nek-, schouder-, knie- en rugklachten. U bent altijd van harte welkom bij de Fysiotherapie Geerdink in Landgraaf. U kunt ons bereiken op het adres  Kerkstraat 302 6441 BM, gelegen te Brunssum. Ook hebben wij graag telefonisch contact met u. Fysiotherapie Geerdink Landgraaf is te bereiken op het telefoonnummer 045 564 1626.

Waarom Fysiotherapie Geerdink in Landgraaf?

Fysiotherapie Geerdink in Landgraaf is gericht op het verhelpen van al uw klachten. Fysiotherapie Landgraaf zal u tijdens de behandelingen met de meest persoonlijke hulp begeleiden. Al onze therapeuten van Fysiotherapie in Landgraaf zijn gecertificeerd en blijven altijd actief met bijscholing. Hierdoor is de fysiotherapie van Geerdink in Landgraaf altijd op de hoogte van de nieuwste ontdekkingen over het menselijk lichaam. Door deze bijscholing behandelen de therapeuten van Fysiotherapie van Geerdink in Landgraaf u altijd de meest renoverende technieken. De combinatie van de up-to-date expertise en onze persoonlijke begeleiding zullen u helpen om het gewenste resultaat te realiseren. Wij verwelkomen u daarom graag bij ons Fysiotherapie centrum van Geerdink in Landgraaf.

Wat is de werkwijze van Fysiotherapie Geerdink in Landgraaf?

De werkwijze van Fysiotherapie Geerdink in Landgraaf is een uitgebreid proces, waar u door een van onze specialisten begeleidt zult worden om uw klacht te verhelpen en een dergelijke klacht te voorkomen. Fysiotherapie Geerdink in Landgraaf zal u allereerst onderzoeken om de origine van uw klacht te vinden. Wanneer deze oorsprong is gevonden, kunnen de behandelingen beginnen. Tijdens dit proces begeleidt Fyiotherapie Geerdink in Landgraaf u niet alleen in de behandelingen. De fysiotherapeut zal u tevens informeren over de klacht en vervolgens leren over hoe u terugkeer van de klacht voorkomen kunt.