Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Waarom kiest u voor Fysiotherapie Geerdink in Brunssum?

Fysiotherapie Geerdink is een team van profesionele fysiotherapeuten. Ieder van deze fysiotherapeuten heeft zijn eigen specialiteiten naast de conventionele fysiotherapie. Zo wordt iedere patiënt op maat geholpen door ons proces van screening en onderzoek, behandeling, begeleiding en training. Vanwege ons begeleidingsproces bieden wij dé beste ondersteuning bij lichamelijke aandoeningen en/of beperkingen. Onze focus ligt op het verhelpen van uw klachten, met hierbij de meest persoonlijke hulp die we kunnen bieden.

Wanneer heeft u fysiotherapie Geerdink in Brunssum nodig?

Fysiotherapie is voor mensen die als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking, problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Klachten zijn zeer uiteenlopend. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld pijn, krachtvermindering, stabiliteitsproblemen, ademhalingsproblemen, zwellingen en bewegingsbeperkingen. Wanneer u last heeft van zulke klachten, neemt u dan altijd direct contact op met een van onze specialisten. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 045 564 1626. Bovendien verwelkomen wij u graag als u even langs wilt komen om uw potentiële behandeling te bespreken. U bent van hart welkom op het adres Kerkstraat 302, 6441 BM Brunssum.

Wat is de werkwijze van Fysiotherapie Geerdink in Brunssum?

Een fysiotherapeut onderzoekt zijn patiënten eerst, waarna de fysiotherapeut de patiënt behandelt. Vervolgens wordt de patiënt geadviseerd en begeleidt in zijn herstel bij stoornissen in de houding/beweging.  Wanneer de klachten zo goed als verholpen zijn, begeleidt de therapeut de patiënt nog een laatste keer. Zo wordt er dan geadviseerd om preventie van gelijksoortige klachten te voorkomen. Vanaf dag 1 proberen wij u deze preventietechnieken aan te leren. Om zo goed mogelijke begeleiding te bieden, leren wij de patiënt actief te denken aan uw houding . Wanneer dit voor een langere periode gedaan wordt, wordt deze juist houding deel van je onderbewustzijn. Hierdoor wordt het probleem voor een lange tijd/permanent verholpen.