Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Uw fysiotherapie in Brunssum centrum

Van tijd tot tijd komen we er bijna allemaal mee in aanraking, fysiotherapie. Het kan om allerlei redenen zijn, van sportblessures tot een chronisch kwetsuur. Het belangrijkste is dat u weer op de been komt en voor de gemeente Brunssum zit die hulp in de professionele zin dichtbij. Onze fysiotherapie praktijk Tummers-Geerdink is namelijk te vinden in het centrum van Brunssum. Onze praktijk is voor u uitgerust met een team specialisten, stuk voor stuk gespecialiseerd in fysiotherapie. Wij zorgen er in Brunssum voor dat u niet stad en land hoeft af te reizen voor goede fysiotherapie, dankzij onze ligging in Brunssum centrum komt dus de fysiotherapie binnen handbereik.

Onze kracht in fysiotherapie in Brunssum centrum

Vanuit het centrum van Brunssum hebben wij ons gespecialiseerd in diverse takken van fysiotherapie. Wij zijn voor u onder meer gespecialiseerd in conventionele therapie, lymfedrainage en oedeemtherapie, acupunctuur en diverse revalidatie therapieën. Ook kunt u iedere donderdagmiddag een afspraak inplannen op het spreekuur van een diëtiste, met wie wij samenwerken.

Specialisten in fysiotherapie voor Brunssum Centrum

Wanneer u kiest voor de fysiotherapie van Tummers-Geerdink, kiest voor u specialistische hulp die u wordt geboden vanuit het centrum van Brunssum. Wij zijn u graag van dienst en kunnen u waar nodig voorzien van zorgadvies op maat.