Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Wat doen de Fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum?

De fysiotherapeut begint zijn therapie met een onderzoek van de patiënt. Hierin onderzoekt de fysiotherapeut waar precies de klacht, die de patiënt heeft, vandaan komt. Zodra dit is vastgesteld, kan er begonnen worden aan de behandelsessies. Deze behandelingen worden doorgaans wekelijks gepland. Tijdens deze behandelingen worden verschijnende technieken door de fysiotherapeut toegepast. De fysiotherapeut probeert de patiënt tijdens deze behandelingen aan te leren hoe de klachten te voorkomen zijn. Hierdoor worden klachten voor een langdurige periode of zelfs voor altijd verholpen en voorkomen.

Wie zijn de Fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum?

Het team van de fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum zijn allemaal HBO/Master opgeleid. Het team bestaat uit 3 fysiotherapeuten, met ieder zijn eigen specialiteit. Ons team bestaat uit Raoul Geerdink, Benice Leltz & Eva Bonekamp. Stuk voor stuk zijn het algemeen fysiotherapeuten, die doorgestudeerd hebben en nog steeds zichzelf bijscholen. Hierdoor hebben zij in de loop der jaren ver kunnen doorontwikkelen met ieder zijn eigen specialiteiten. Daardoor verloopt de samenwerking ook goed, want er is veel duidelijkheid. Tevens is er altijd een gezellige sfeer in het fysiocentrum in Brunssum.

Waarom de Fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum?

De fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum hebben ieder een eigen specialiteit. Hierdoor wordt onze begeleiding persoonlijk. De fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum brengen u veel meer dan alleen behandelingen en herstel. Wij zorgen door middel van de patiënt te informeren en adviseren. De patiënt krijgt veel informatie van de fysiotherapeut over wat zijn klacht inhoudt en waar het vandaan komt. Door te begrijpen wat de klacht inhoudt, krijgt de patiënt een goed inzicht in de achtergrond van de klacht. Hierdoor krijgt de patiënt inzicht in wat er gedaan kan worden om dergelijke klachten te voorkomen. De persoonlijke begeleiding die de fysiotherapeut biedt en de informatie die deze fysiotherapeut geeft, maakt de fysiotherapeuten van Geerdink in Brunssum de beste keuze voor u.