Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Ervaart u in Brunssum nekklachten?

Hebt u ervaring met nekklachten? Bijvoorbeeld een ongeval uit het verleden, of misschien een verkeerde houding op het werk, of een verkeerde stand van de voeten? Dat kan dan als gevolg hebben dat u vandaag de dag last hebt van nekklachten. Nekklachten zijn op zichzelf al erg vervelend, maar de neveneffecten ervan evenzeer. Het is belangrijk goed te anticiperen op nekklachten en bij onze fysiotherapie praktijk Tummers-Geerdink in Brunssum doen we dat als geen ander.

Wat te doen in Brunssum bij nekklachten

Dankzij een zeer ervaren team specialistische fysiotherapeuten kunnen wij veel kanten op met uw nekklachten. Zaak is om de oorzaak van de nekklachten te achterhalen, want bij nekklachten kunnen er tal van redenen zijn. Wij zijn in Brunssum voor u gespecialiseerd in diverse technieken en methoden, zodat wij u hoe dan ook van dienst kunnen zijn. Wij hebben als uitgangspunt altijd het doel om u zo pijnvrij als mogelijk te krijgen.

Kies voor de beste specialist in Brunssum voor uw nekklachten

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, om te informeren naar onze mogelijkheden voor uw nekklachten. Op onze website vindt u een deel van onze specialismen terug, maar ook persoonlijk onderhoud met een van onze fysiotherapeuten kan ervoor zorgen dat we tot een passend behandelplan komen. Wij zien u graag terug in Brunssum.