Elke maandag van 17:00 - 18:00 gratis inloopspreekuur, afspraak niet nodig Direct contact? Tel: 045 564 1626

Last van lage rugpijn in Brunssum?

Hebt u wel eens last van lage rugpijn? Een zeurende pijn, een stekende pijn, een chronische rugpijn? Als u in de buurt van Brunssum woont, dan is de oplossing voor u lage rugpijn nabij. Wij zijn namelijk als praktijk in fysiotherapie gespecialiseerd in rugklachten. Met een team van diverse fysiotherapeuten, zijn we allemaal divers onderbouwd qua specialisaties. Lage rugpijn hoeft dus niet langer een uitzichtloos verhaal te zijn. Kies voor de beste hulp die er te krijgen valt, met de hulp van Fysiotherapie Tummers-Geerdink in Brunssum is de oplossing in de buurt.

Waarom lage rugpijn opgelost kan worden in Brunssum

Er kunnen verschillende diagnoses achter lage rugpijn zitten. Niet altijd is er echter een diagnose mogelijk, waardoor er toch vaak gauw gesuggereerd wordt dat men ermee moet leren leven. Niets is zo frustrerend als een dergelijke uitspraak. Niemand wil namelijk met chronische pijn rondlopen. Dankzij onze uitgebreide kennis op het gebied van onder meer fysiotherapie voor lage rugpijn, kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een oplossing.

Uw specialisten in Brunssum voor lage rugpijn

Wij zorgen ervoor dat u bij onze praktijk in Brunssum gehoord en begrepen wordt in uw klachten en lage rugpijn. Wij voorzien u in Brunssum graag van meer informatie over onze behandelmethoden.