fbpx

Direct contact? Tel: 045 564 1626

Multidisciplinaire praktijk bij Fysio Geerdink

Bij de praktijk van Fysiotherapie Geerdink kunt u voor veel meer terecht dan alleen een fysiotherapeut. Wij zijn namelijk onderdeel van het gezondheidscentrum Brunssum, waardoor we u kunnen helpen op diverse vakgebieden. Heeft u bijvoorbeeld last van een hardnekkige sportblessure? Bij ons vindt u verschillende specialisten die op zoek gaan naar de juiste behandeling.

Afstemming op maatMultidisciplinaire praktijk

In onze praktijk vindt u onder andere fysiotherapie, podotherapie, ergotherapie en diëtetiek. Het grote voordeel van deze verschillende disciplines onder één dak is dat we uw behandelingen onderling kunnen afstemmen. Zo kan een fysiotherapeut u bijvoorbeeld direct doorverwijzen naar de podotherapeut,wanneer deze u beter kan helpen. Hiervoor hoeft u niet op zoek naar een nieuwe podotherapeut, maar kunt u binnen de praktijk blijven. Dit zorgt voor een efficiënt en consistent behandelprogramma. We kunnen hierbij ook beter de oorzaak aanpakken. Hebben u klachten bijvoorbeeld te maken met uw gewicht? Dan kan onze diëtiste gelijk met u aan de slag dit te verhelpen.

Sportblessures

Kampt u met een sportblessure waardoor u noodgedwongen langs de kant moet blijven? Dan helpen we u bij Fysio Geerdink graag verder, zodat u zo snel mogelijk herstelt en weer kan sporten. Het grote voordeel van onze praktijk is dat we met onze specialisten op zoek kunnen naar de oorzaak van uw blessure en ter preventiemaatregelen kunnen nemen. We hebben in onze praktijk een gespecialiseerde sportfysio rondlopen en hanteren ook behandelmethoden voor sporters, zoals Medical Taping en Dry Needling.

Behandelen en opbouwen

Bij Fysiotherapie Geerdink kunt u dus voor diverse problemen terecht. Zo kunnen we u ook van uw hooikoorts afhelpen door middel van tapen. Maar naast behandelen kunt u in onze gloednieuwe en moderne praktijk ook terecht om weer op te bouwen. Zo hebben we Fysiofitness, waarbij u onder begeleiding van een CIOS-afgestudeerde fysiotherapeut aan de slag gaat om uw spierkracht, stabiliteit en conditie te verbeteren. Zo kunt u binnen de kortste keren weer sporten!

Afspraak maken?

Heeft u klachten die behandeld moeten worden? Maak dan snel een afspraak! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze praktijk? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.