fbpx

Direct contact? Tel: 045 564 1626

Nieuwe praktijkpand fysiotherapie Geerdink: opening 5 maart 2018

Maandag 5 maart openen wij ons nieuwe praktijkpand in Brunssum. Dit praktijkpand wordt als een (para)medisch centrum ingericht waar patiënten terecht kunnen voor fysiotherapie. Tevens zal er een diëtist, podotherapeut, kinderfysiotherapeut en een ergotherapeut aanwezig zijn gevolgd door in de toekomst nog meerdere disciplines. Ons team van professionele fysiotherapeuten en paramedici staat hier klaar om u te voorzien van de beste zorg die bij u past.

Centraal gelegen

Het nieuwe praktijkpand van Fysiotherapie Geerdink is centraal gelegen in het centrum van Brunssum. Daarnaast is er voor de deur van onze praktijk een ruim parkeerterrein aanwezig, waardoor u ons nog gemakkelijker kunt bereiken. Het nieuwe pand is 320 vierkante meter inclusief een oefenzaal van 128 vierkante meter, wat zorgt voor verschillende mogelijkheden, zoals het actief revalideren en implementeren van fysiofitness.

Ons nieuwe adres

Op maandag 5 maart verhuizen wij naar ons nieuwe pand. De officiële open dag zal op een nader te bepalen tijdstip plaatsvinden als ook het exterieur is gecomplementeerd. Het nieuwe adres is Passage 4, 6441BX in Brunssum.

Onze patiënten zullen ook per e-mail het verhuisbericht ontvangen.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben m.b.t. De verhuizing. Indien u nog vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!