fbpx

Direct contact? Tel: 045 564 1626

Open dag 26 mei: gezondheidscentrum Brunssum

Heeft u pijnklachten aan de lage rug of bijvoorbeeld nekklachten in combinatie met de schouders of zelfs armen en handen? Kom dan eens langs de open dag van gezondheidscentrum Brunssum op zaterdag 26 mei! Tijdens deze open dag kunt u meer te weten komen over fysiotherapie, podotherapie en ergotherapie. Daarnaast is er ook een kinderfysiotherapeut en een diëtist aanwezig waar u om advies kunt vragen. Kortom, het wordt een informerende en misschien zelfs een inspirerende middag!

Voor wie?

De open dag is geschikt voor iedereen die meer wil weten over fysiotherapie, podotherapie, ergotherapie en diëtetiek. Uiteraard is er ook tijd om uw vragen te stellen of een afspraak te maken met onze professionals. Samen maken we er een gezellige en behulpzame dag van!

Wanneer?

open dag gezondheidscentrum brunssumOp zaterdag 26 mei vindt de open dag van gezondheidscentrum Brunssum plaats. De open dag is van 11.00 uur tot 15.00 uur aan de Passage 4 in Brunssum. U kunt onze nieuwe praktijk bezichtigen en meer informatie krijgen onder het genot van een hapje en drankje.

Over gezondheidscentrum Brunssum

Gezondheidscentrum Brunssum is een samenwerking tussen meerdere disciplines, waaronder fysiotherapie Geerdink (initiatiefnemer), ergotherapie Mc de Linde, podotherapie Brunssum, kinderfysiotherapie Health & Sports en diëtistenpraktijk Christine Bonné.

Door deze multidisciplinaire samenwerking kunnen patiënten/cliënten worden geholpen op de meest efficiënte manier. Wanneer de fysiotherapeut bijvoorbeeld aangeeft dat klachten in stand worden gehouden door overgewicht, dan helpt onze diëtist u graag verder. Dit geldt ook zo voor de andere disciplines. Door deze multidisciplinaire samenwerking kunnen wij u de optimale zorg garanderen.

Vragen?

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden over de open dag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.